Loading...

Wanderlust 108

Eveniment
Wanderlust 108
Wanderlust 108 este singurul triatlon de mindfulness din lume. Practic, locul și ziua unde cei interesați de sănătate și autocunoaștere pot practica group fitness, yoga și meditația ghidată. Din 2022, Kick Off a adus franciza în România prin edițiile de la București și Cluj-Napoca. Evenimentul în sine este o alăturare reușită a unei comunități pline de energie, cu dorința de a evolua într-un cadru organizat.
Single Image

O experiență completă

Wanderlust 108 este modelat în jurul unei călătorii care ne aduce mai aproape de noi înșine. Evenimentul combină mișcare și relaxarea, într-un mediu prietenos și înverzit, împreună cu experiențe culinare sănătoase.
Participanții au acces și la zona de market, unde partenerii noștri aduc unele dintre cele mai bune produse și servicii de sănătate și bunăstare din țară.
Single Image

Comunitatea care aspiră către “Its True North”

Suntem bucuroși să aducem împreună un grup de oameni care vor să se îmbunătățească constant. Wanderlust 108 este departe de a fi o competiție. Este mai mult o întâlnire între prieteni și oameni care împart aceași pasiune pentru yoga și meditație. Inconjurati de cei din comunitate, participanții urmează propriul drum către găsirea și explorarea sinelui.
Single Image

Instructori
de suflete

Instructorii invitați la Wanderlust 108 trăiesc prin evoluția celor din jur. Pasionați de a schimba vieți prin natura vocației lor, ei se implică în bunăstarea, fericirea și împlinirea participanților noștri.

Single Image

Wanderluster Extraordinaire

Fiind preocupați de îmbunătățirea constantă de sine, oaspeții noștri se remarcă și printr-un parcurs deosebit în viața profesională. Publicul nostru, este alcătuit în predominant din femei de succes, care pun preț pe evoluția proprie, și iau parte la deciziile importante de la job și de acasă.
Single Image
Single Image

Conversăm și evoluăm împreună

Wanderlust 108 este un prilej minunat de a împărtășii experiențe și a-i cunoște pe cei din jur. Aducem laolaltă o comunitate de oameni cu principii bine definite, deschiși la experițe noi prin care își pot îmbunătății viața. Poate fi și locul unde partenerii noștri au ocazia de a se conecta mai bine cu publicul lor, și a afla care sunt lucrurile de care le pasă oamenilor cel mai tare.