Loading...

Wanderlust 108

Eveniment
Wanderlust 108
Wanderlust 108 este singurul triatlon de mindfulness din lume. Practic, locul și ziua unde cei interesați de sănătate și autocunoaștere pot practica group fitness, yoga și meditația ghidată. Din 2022, Kick Off a adus franciza în România prin edițiile de la București și Cluj-Napoca. Evenimentul în sine este o alăturare reușită a unei comunități pline de energie, cu dorința de a evolua într-un cadru organizat.
Single Image

Wanderlust 108 este modelat în jurul unei călătorii care ne aduce mai aproape de noi înșine. În cel de-al doilea an, evenimentul a avut loc de timp de 2 zile atât la Cluj-Napoca, cât și la București, fiind primul festival de wellness din România.

Festivalurile au fost susținute de o selecție de instructori și profesioniști care se dedică evoluției celor din jur, în fața unui public divers, care este obișnuit să participe la o serie de evenimente diverse și calitative.

Single Image

Comunitatea care aspiră către “Its True North”

Suntem bucuroși să aducem împreună un grup de oameni care vor să se îmbunătățească constant. Wanderlust 108 este departe de a fi o competiție. Este mai mult o întâlnire între prieteni și oameni care împart aceași pasiune pentru yoga și meditație. Inconjurati de cei din comunitate, participanții urmează propriul drum către găsirea și explorarea sinelui.

Single Image

Instructori
de suflete

Wanderlust 108 aduce împreună atât practicanți avansați de yoga, meditație și fitness, cât și persoanele dornice să aibă parte de aceste discipline într-un cadru prietenos și sigur. Evenimentele sunt susținute de profesioniști locali și internaționali, care vor să aducă o experiență cât mai memorabilă participanților.

Single Image

Wanderluster Extraordinaire

Fiind preocupați de îmbunătățirea constantă de sine, oaspeții noștri se remarcă și printr-un parcurs deosebit în viața profesională. Publicul nostru, este alcătuit în predominant din femei de succes, care pun preț pe evoluția proprie, și iau parte la deciziile importante de la job și de acasă.

Single Image
Single Image

Conversăm și evoluăm împreună

Wanderlust 108 este un prilej minunat de a împărtăși experiențe și de a-i cunoște pe cei din jur. Aducem laolaltă o comunitate de oameni cu principii bine definite, deschiși la experițe noi prin care își pot îmbunătății viața. Oferim partenerilor noștri ocazia de a contribuii la un moment memorabil. Pentru orice întrebare legată de o potențială colaborare ne puteți găsi la contact@kickoff.ro