Loading...

East European Comic Con

Eveniment
East European Comic Con
Un eveniment cultural care aduce împreună pasionați ai benzilor desenate, industrii cinematografice, culturii japoneze și ai jocurilor video. Totul într-un set-up sigur și prietenos, unde Kick Off Events le oferă participanților ocazia de a se bucura de experiență imersivă.
Single Image
Single Image

Din 2013 până în 2022 am organizat și implementat evenimentul alături de Yuzu Events. După câteva ediții EECC a devenit una dintre cele mai apreciate convenții de cosplay, gaming și cultură din Estul Europei. Iar din 2022 evenimentul are loc atât la Cluj-Napoca cât și la București.

Single Image

Întâlniri inspiraționale

Kick Off Events aduce publicului șansa de a se întâlni și asculta unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea filmului, serialelor sau din lumea artelor. Suntem fericiți să oferim 40% din timpul petrecut pe scenele evenimentului conversațiilor deschise tuturor”. Vizitatorii pot pune întrebări invitaților, obține autografe și poze cu invitații noștri.

Single Image

Food truck =
stație de reîncărcare

Pasiunile și entuziasmul ne pot consuma uneori toată energia. Pe lângă momentele și conversațiile progresive, oferim vizitatorilor unele dintre cele mai bune experiențe gourmet din oraș.

Single Image

EECC susține diversitatea și incluziunea. Evenimentul încurajează participanții să călătoreasca spre lumea visurilor lor.

49% dintre participanți sunt de gen feminin, iar 51% masculin, în timp de 87% dintre pasionați vorbesc limba engleză. Totul în timp ce distribuția pe categorii de vârstă aduce un public divers, care ne arată că pasiunea nu ține cont de momentul al vieții în care ne aflăm.
Single Image
Single Image

Audiență deschisă inovării

Pasionaților disciplinelor prezente la East European Comic Con li se alătură și un public deschis inovațiilor tehnologice. Evenimentul este unul une partenerii noștri pot aduce, lansa sau testa concepte, produse și experiențe noi. Atrăgând un public preponderent “tech savvy”, Kick Off Events își poate ajuta partenerii sa expună concepte noi, în moduri ușor de adoptat de o audiență relevantă. Pentru mai multe detalii despre rolul nostru la acest eveniment, sau pur și simplu vrei să ne cunoaștem ne găsești aici.