Loading...

Noi credem într-o lume pusă în mișcare prin sport. Prin fiecare eveniment și activitate întreprinsă Kick Off Events vrea să aducă oamenii mai aproape. Atât de cei din jur, cât și de ei înșiși.

Serviciile Kick Off Events acoperă spectrul de marketing sportiv, implementare BTL, eSports și impresariere artistică. Noi oferim partenerilor noștri o diversitate de canale prin care pot ajunge la publicul lor într-un mod memorabil.

Evenimente

Propulsați de bucuria intensă și curiozitatatea participanților noștri, noi producem evenimente unice în România. Fie prin licența exclusivă pentru țara noastră ori prin implementarea conceptelor propri, Kick Off Events construiește comunități bazate pe respect, voie bună și reciprocitate.

Prin evenimentele noastre noi oferim partenerilor un mod bine direcționat de a ajunge la publicul targetat. Totul bazat pe o expertiză adunată în peste 15 ani, în care am implementat:
Francizare Eveniment
Event Management
Concept Unic Eveniment
Consultanță Evenimente Corporate
Below The Line

Serviciile BTL sunt o parte importantă a eforturilor Kick Off Events de a ne aduce partenerii mai aproape de publicul dorit. Ne folosim de expertiza și datele disponibile pentru a oferi cele mai eficiente soluții.

Livrăm momente de neuitat, cu brandurile partenere în prim-plan sau prezente în mod subliminal. Fie că vorbim de propriile evenimente sau unele externe, noi aducem claritate și entuziasm într-un mod eficient publicului tău. Serviciile noastre BTL includ, dar nu se rezumă doar la:
Sponsorizări
Activări Branding
Brand Strategy
Experiențe Branding Personalizate
Concept și Implementare Campanii Marketing
Drepturi de Imagine

Excelența în sport este adoptată rapid de către societate ca un model demn de urmat. Prin personalitățile reprezentate, Kick Off Events oferă companiilor partenere un mod de a se asocia cu simboluri ale țării noastre.

Acțiunile noastre de PR și impresariere a imaginii sunt concentrate pe reprezentarea îndeosebi a sportivilor din tenis și fotbal. Printre alții am avut plăcerea de a lucra cu Sorana Cîrstea, Bogdana Borza, Jaqueline Cristian, Cristian Chivu, Gică Popescu, Dan Petrescu și Gheorghe Hagi.
Brand Ambassador
Drepturi de Imagine
Management Artistic
eSports & ESL Arena

Suntem pasionați în a aduce oamenii împreună. Prin evenimentele de eSports, Kick Off  Events oferă comunității de gaming o lume doar a lor.

Accesul participanților la cele mai recente jocuri, networking și evenimente de gaming, permit partenerilor noștri să se conecteze cu aceștia într-un mod însemnat. Totul, prin mai multe canale de comunicare online și offline, unde avem ocazia de a face legătura dintre ei, și un public bine segmentant.
Sponsorizări
Activări Branding
Experiențe Educaționale
Concept și Implementare Campanii Marketing

Serviciile Kick Off sunt adaptate nevoilor și aspirațiilor partenerilor noștri. Iar munca depusă a adus lideri din mai multe industrii mai aproape de publicul lor. Lasă-ne un mesaj și putem vedea împreună cum îți putem face publicul să zâmbească mai mult.