Loading...

The Color Run

Eveniment
The Happiest 5k On The Planet
Încă de la debutul din 2014, The Color Run™ a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente din România. Kick Off Events urmărește să promoveze mișcarea, distracția și relațiile sociale - totul sub o explozie de culori.
Single Image
Single Image

Unde ar fi entuziasmul dacă nu am duce magia evenimentului în mai multe orașe din România? Din 2014 până în prezent, am implementat conceptele The Color Run în toată țara. Anul 2022 a venit cu implementarea a 6 evenimente în 5 locații din țară.

Focusul nostru din cadrul evenimentului este de a oferi participanților posibilitatea de a se bucura de momente unice, într-un cadru bine organizat. Publicul nostru este divers, preponderent reprezentat de familii, tineri și adolescenți. Aceștia sunt din fire deschiși la experiențe și concepte noi și duc un stil de viață activ.

Single Image

Unicorni Offline și Online

Magia și fericirea merită împărtășită cu toți. The Color Run™ este unul dintre cele mai populare evenimente pe canalele de socializare din România. Noi suntem extrem de bucuroși să le putem oferii aceste momente participanților.

Single Image

În fiecare an venim cu un concept nou în jurul evenimentului. Acesta oferă participanților șansa de a se bucura de cei mai fericiți 5k de pe planetă într-un mod diferit, și partenerilor prilejul să se conecteze cu publicul nostru în cele mai diverse moduri.

Primăvara și vara aducem oamenilor zâmbete oamenilor din București, Oradea, Cluj, Mamaia, Iași și Galați, iar toamna ne întoarcem în capitală pentru ediția București Night.
Single Image
Single Image

O explozie de fericire și amintiri pe viață

Nouă chiar ne pasă de cat de bine se simt participanții noștri. Pe lângă intesitatea evenimentului, tonele de pudră colorată și zbânțuială în voie, oferim fiecărui participant un kit personalizat pentru ediția respectivă.