Loading...

Running Heroes

Proiect
Running Heroes
O platformă accesibilă tuturor, care monitorizează sesiunile de alergare sau de activitate fizică. Indiferent de intensitatea efortului, aplicația își recompensează utilizatorii cu reduceri la brandurile partenere și premii unice.
Single Image
Single Image

Recompensăm libertatea

Noi am văzut mereu prin alergare o activitate democratică, la care au acces marea majoritatea a oamenilor. Până la urmă ai nevoie doar de motivație, un pic de timp liber și un playlist sau podcast pe măsură ca să te apuci de treabă.
Asta în timp ce poți să-ți faci propriul traseu, și să combini sportul cu descoperirile urbane sau cutreieratul prin natură. Tu doar apucă-te de treabă și te bucuri la sfârșit de roadele alergarii tale!
Single Image

Aleargă în ritmul tău

Credem că fiecare persoană trebuie să practice sportul în ritmul său. Până la urmă, cea mai importantă întrecere este cu noi înșine. În cadrul aplicației, partenerii de la KISS FM au alcătuit playlist-uri pentru intensitatea și distanța dorită pentru sesiunea ta de alergare. Te-ai vedea alergând de ritm de CHA CHA sau de Heavy Metal?! Noi da.

Single Image
Single Image

Pe locuri. Fiți gata. Sincronizați!

Running Heroes este compatibil cu cele mai populare aplicații de tracking. Dacă ești conectat la Map My Run, Decathlon Coach, Rouvy, Adidas Running, Nike+ Run Club, Fitbit, TomTom, Garmin, Polar (și multe altele), tu îți vezi de alergat, iar Running Heroes îți monitorizează toate activitățile în același loc.
Single Image

Ne autodepășim împreună

Seria noastră de provocări îți dau ocazia să își măsori progresul. În platformă ai acces la o serie de încercări sau evenimente Kick Off Events care îți dau acces la distincții și reduceri suplimentare. Până la urmă concurezi pentru propria evoluție, iar noi doar te împingem un pic să fii mai bun decât ai fost ieri.

Single Image
Single Image

Cu toții la alergare

Pentru atunci când vrei să-ți trăiești independența alături de cei din jur, Running Heroes are serii speciale de alergare care pot fi completate în echipă. Pentru fiecare km parcurs împreună deblocați alte reduceri și premii.