Loading...

Conquer The City

Eveniment
Powered by Running Heroes
Conquer The City este un eveniment de alergare cu checkpoint-uri în mai mule părți ale orașului. Suntem fericiți să putem organiza întâlnirea dintre entuziaști ca parte a aplicației Running Heroes. Iar celor care trec linia de sosire li se adaugă alte promoții și materiale în app.
Single Image
Single Image

Aleargă în grup

Prima condiție de participare: spiritul de echipă! În timp ce participații trebuie să se înscrie cu partener de alergare, grupurile sunt bine venit. De fapt, avem destui oameni care se strâng în formație de 10+ și explorează orașul împreună. Ne face plăcere să avem echipe formate din prieteni sau colegi de munca care au chef de o vorbă în timp ce aleargă, ba chiar încurajăm și echipele compuse din copil și părinte. Noi chiar credem că bunăstarea poate fi distractivă. De ce nu ar fi toată lumea invitată la petrecere?

Single Image

E timpul pentru aventură

La fel ca la o vânătoare de comori, le oferi oamenilor curiozitatea și entuziasmul obținerii unui premiu. Fiecare participant obține o hartă cu cele patru checkpoint–uri. Odată sosiți la unul, echipa trebuie să scaneze codul QR. Checkpoint done!

Single Image

Desenează-ți calea

Lejeritatea contribuie la momente de bucurie. Participanții pot începe alergarea la orice oră doresc, după ora oficială de începere. De asemenea, Conquer The City le le dă posibilitatea participanților să-și croiască propria rută. Ei trebuie doar să ajungă la cele patru checkpoint-uri și să parcurgă minim 10 km de alergare. Obiectivele sunt important, dar ele pot fi atinse la viteza care ni se potrivește, și în modul în care considerăm noi.
Single Image
Single Image

Redescoperă orașul

Orașele noastre au propriul șarm. Conquer este un evenimente care pune preț pe reconectarea cu urbea în care trăim. Vrem ca participanții să se bucure de o conversație de calitate, cu zâmbetul până la urechi în timp ce aleargă la ore mai puțin aglomerate prin București. Admirând orașul într-un cadru prietenos, ne face să îl apreciem mai mult, poate să și vedem ce cafenele sau magazine s-au mai găsit pe ici pe colo.