Loading...

B2Run

Eveniment
B2Run
B2Run este o platformă dedicată companiilor care doresc să promoveze un stil de viață sănătos și interactiv în cadrul lor. Kick Off Events aduce companiile partenere împreună pentru un traseu de alergare între 5 și 6 kilometrii, care începe și se termină pe arene mari din București, Iași și Cluj.
Single Image
Single Image

Amintiri în afara biroului

Chimia de la locul de muncă ne îmbunătățește performanța și calitatea vieții. B2Run oferă participanților un mediu unde își pot îmbunătăți spiritul de echipă, se pot bucura de networking, și pot termina provocări împreună. Noi suntem de părere că echipele unde membrii acestora se înțeleg bine și rezolvă provocări împreună, performează mai bine și sunt mai înclinate să lucreze în aceeași formulă pentru perioade mai lungi.

Single Image

Promovăm un stil de viață activ

B2Run poate fi un loc grozav de a promova alergatul și un stil de viață sănătos în cadrul companiei. Noi credem ca succesul pe termen lung se datorează și satisfacției noastre personale cu model nostru de a trăii. Kick Off Events ajută companiile să promoveze o cultură internă prin care echipele lor simt că le pasă cu adevărat de bună starea lor.
Single Image

Pentru toți cei preocupați de excelența în alergare, B2Run oferă premii și șansa de a participa alături de colegi din alte țări. Spus simplu, dacă treci primul linia de sosise sau ești cel mai rapid team-leader (șef practic), făți bagajele cu adidașii de alergat și pregătește-te de finala de Koln.

Destul de motivant nu?! Și noi crede la fel! Cu toate fiind spuse, cea mai bună parte abia urmează. Fiecare eveniment are și propriul after-party. Uneori 5km nu sunt destul să ne satisfacem explozia de energie din weekend-uri, așa că am zis că un pic de socializare și dansat nu ar strica la sfârșit.

Single Image
Single Image

Le transmiți valorile celor din jur

Suntem de părere că organizațiilor cărora le pasă de impactul pozitiv pe care îl au în viețile celor din jur, au tot viitorul în față. B2Run le oferă partenerilor șansa de a-și împărtăși valorile cu oamenii din interiorul companiei, și nu numai. Oricând este nevoie, noi oferim consultanță partenerilor noștri. Împreună descoperim metode bine puse la punct prin care angajații se pot bucura de bunăstare, iar companiile să consolideze o cultură îndepărtată către o evoluție comună.