Loading...

Wanderlust True North

Eveniment
Sărbătorim întâlnire cu sinele
Wanderlust True North este un festival de wellness care fuzionează yoga, meditația și muzica, cu scopul de a-și aduce participanții mai aproape de propriul sine. Evenimentul este gândit să funcționeze similar unei călătorii, definită de explorarea simțurilor, benefică sănătății fizice și mentale, cât și reîntregirii spirituale.
Single Image

Locații memorabile

Pentru primul eveniment Wanderlust True North, ne-a găzduit Palatul Bragadiru din centrul Bucureștiului. Locația este una de seamă, edificarea acesteia datând de la începutul secolului al 19-lea, aceasta având influențe culturale și arhitecturale Habsburgice. Chiar și așa atmosfera evenimentului a fost una relaxată și confortabilă. Combinația dintre interiorul eclectic și clasele de yoga, meditație și momentele de socializare fiind una destul de reușită.

Single Image

O explorare senzorială

De ce ne pasă cel mai mult când punem la cale un eveniment este infuennța acestuia asupra stării de spirit și mentală a participanților. Programul a conținut o serie de discipline și activități care au solicitat abilitățile celor prezenți. Ziua a început intens cu Power Yoga, urmată de sesiunea mai relaxantă de Kundalini Yoga, sfârșit prin meditație ghidată. Muzica live de handpan a definit fundalul sonor pentru majoritatea evenimentului, contribuind la țelul nostru de a oferi o experiență imersivă.

Single Image

Nutriție sufletească

Ne dorim ca experiența Kula Market să nu se rezume doar la mâncare. Similar cum vedem Wanderlust ca un eveniment destinat propriei explorări, zona noastră de vendori este concepută să fie prielnică socializării și al schimbului de idei. Poți încerca și Wonderlbow-ul nostru între timp, sau alte preparate bio și te vei simții reîncărcat pentru restul zilei. Publicul Wanderlust este predominant deschis experiențelor de calitate și care le aduc plus valoare. Dacă ai vrea să devii partener sau vendor Kula Market, click aici.

Single Image

Reach veritabil

Modul în care interacționăm și alocăm încredere persoanelor și afacerilor din comunitate este bazat cel mai mult pe cum ne fac acestea să ne simțim. Iar pe lângă importanța livrării experiențelor cu însemnătate, etica și valorile fac orice antrepriză mai dezirabilă. Wanderlust face conexiunea dintre o comunitate careia îi pasă de planetă și afaceri care vor să ofere servicii și produse responsabile.

Single Image
Single Image

Bunătatea aduce excelență

Similar comunității noastre, noi ne simțim responsabili pentru propria evoluție. Menționând asta, un mediu tolerant și progresiv unde putem găsi și oferi susținere, este prielnic unei evoluții de durată.

Trage aici o privire la cele mai interesante momente de la eveniment.

Add Your Heading Text Here